Vücuttan ödem atılmasına ve kilo vermeye yardımcı olan ek gıda Curcumin 500, son günlerde gittikçe popüler olan organik ürünlerden bir tanesidir. Curcumin denilen içerik zerdeçal özüdür ve genelde bitkinin alt kısımlarında yer alan saplarından (rizom olarak da bilinir) elde edilmektedir. Hindistan’da çok uzun yıllardır hem şifa etkisi ile hem de yiyeceklerde baharat olarak kullanılan bu kaynak, bilim dünyasında sağlıklı bir ek gıda olarak tüketilebilecek forma getirilerek Curcumin 500 olarak piyasaya sürülmüştür.

Bu ürünün içeriğinde Curcumin dışında arı sütü, propolis, Spiriluna (Okyanus yosunu) ve Ceylon tarçını dediğimiz içerikler de bulunmaktadır. Tüm içerikler ürünün içerisinde birleştiğinde, yoğurtla birlikte tüketilerek vücutta detoks etkisi yaratılmakta ve hem ödem atılmasına hem de kolay kilo verilmesine olanak sağlamaktadır. İhtiyaca göre çeşitli şekilde kullanılabilen Curcumin 500, ister ödem atıcı detoks etkisi için 5 günlük kullanıma uygun şekilde satın alınabilmekte ister 30 gün, 50 gün ya da 70 gün kullanım için toplu halde satın alınıp faydalarından yararlanılabilmektedir.

Curcumin 500 Gıda Takviyesinin Etkileri Nelerdir?

Curcumin 500 gıda takviyesi bağırsak detoksu sağladığından çok hızlı bir şekilde ödem atılmasına ve bunun beraberinde de kilo verilmesini sağlamaktadır. İçeriğindeki yüksek yoğunluktaki zencefil özü, hem bedeninizi sürekli yağ yakmaya teşvik ederken hem de kanınızdaki toksinleri ve kilo vermenizi engelleyici bağırsak parazitlerini ortadan kaldırır. Özellikle yoğurdun içerisine karıştırarak kullanılması vücut için ekstra sağlıklı bir durum yaratırken; gaz şikayetleri, sindirim sorunları, atılamayan ödem gibi problemleri de ortadan kaldırmaktadır.

Bu ürünün kullanım talimatı olarak akşam yemeklerden sonra alınması önerilmiştir. Bunun nedeni, bu kürün yemeklerle beraber vücuda giren yağı ve şekeri %85 oranında hapsederek vücut dışına atabilmesidir. Böylelikle her sabah vücudunuzdan yüksek miktar ödem uzaklaştırılarak hem daha sağlıklı olabilmeniz hem de sağlıklı bir şekilde vücudunuzdan uzaklaşan yağ depoları sayesinde kilo vermeniz sağlanır.

Altın yoğurt kürü olarak da duyabileceğimiz Curcumin 500’ün içerisinde yer alan arı sütü ve propolis içeriği de doğadan gelen en faydalı bağırsak probiyotiği dengeleyici unsurlardır. Aynı zamanda ürünün bileşenlerinde bulunan Ceylon tarçını (bildiğimiz tarçın içeriğidir) vücudumuza giren her türlü şekeri emilmeden vücut dışına atabilmekte, tansiyonu dengelemekte ve tokluk hissimizi arttırmaktadır.

Spiriluna dediğimiz yosun türü de mavi ve yeşil alglerin bir araya gelmesiyle oluşmakta, yoğun miktarda protein, vitamin ve mineral içermektedir. Böylece Curcumin sayesinde vücudumuza alacağımız bu içerik de vücudumuzu yoğun bir C vitamini detoksuna sokarak yağ yakımını ve ödem atılımını hızlandıracaktır.