Mustela markasının ürünleri özellikle bebeklerin hassas cildine üstün koruma sağlamak amacıyla üretilmiş, kullanımı sayesinde bebeklerin ciltlerinin daha sağlıklı ve daha canlı görünmesini sağlayan doğal içerikli kremlerdir.

Hem yeni doğan bebeklerde hem de aylarını doldurmaya devam eden bebeklerde her alanda özel bakım ve hassasiyet gösterilmesi şarttır. Bu nedenle bebeklerin cilt bakımı için de özel ve sağlıklı ürünlerin seçilmesine oldukça dikkat edilir. Mustela, içeriğindeki doğal ürünler sayesinde nemlendirme ve iyileştirme özelliklerini kullanarak bebeklerin cilt hassasiyetlerini ortadan kaldırabilen oldukça başarılı bir üründür.

Bebek ciltlerinde oluşan bölgesel tahrişler, kuruluklar, tahrişlerden dolayı meydana gelen cilt çatlakları, isilik problemleri, ağız kenarı tahrişleri gibi örneklendirebileceğimiz sorunlar doğal içerikli kremlerle anneler tarafından giderilmeye çalışılmaktadır. Mustela bebek kremi tüm bu saydığımız sorunları doğal bir şekilde ortadan kaldırabilen, hipoalerjenik özellikli oldukça başarılı bir üründür.

Bizler de Markafarma ailesi olarak, bebeğinizin hassas cildiyle ilgili yaşadığı problemlerin doğal içerikli ürünlerle ortadan kaldırılabilmesi için pek çok özelliğe sahip cilt bakım ürünlerini sitemizde satışa sunmaktayız. Cilt ürünlerinin haricinde mamalar, bezler, besin takviyeleri, anne bakım ürünleri gibi pek çok ürünü kendi sitemizi ziyaret ederek inceleyebilir, oldukça uygun fiyatlarla elde edebilirsiniz.

Mustela Krem Özellikleri Nelerdir?

  • İçeriğinde bulunan bakır, çinko ve manganez vitamin ve mineralleriyle cilt yüzeyinde hiçbir hasar meydana getirmeden koruma sağlar.
  • Çok yüksek nemlendirme özelliği bulunduğundan bebeklerin cildinde dış etmenlerden dolayı meydana gelen kuruluk ve tahrişleri ortadan kaldırır.
  • Deride bulunan gözenekleri tıkayan bir yapısı olmadığından cildin oldukça nefes alır bir halde olmasını sağlar.
  • Cildin hem nem dengesini hem de yağlanma dengesini koruyarak kabuklanmanın önüne geçer.
  • Cilt yapısını dış etmenlerden korumaya odaklı bir krem olduğundan bebeklerin cildindeki hassas nem dengesinin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Mustela Krem Nasıl Kullanılır?

Bebek cildinin hassaslığı göz önünde bulundurularak, tahriş olmuş bölgeye çok fazla miktarda sürülmemelidir. Yeterli miktarda krem, temizlenmiş tahriş bölgesine hafif dokunuşlarda sürülerek yedirilir. Daha kısa zamanda daha etkili bir sonuç alınması için günde 3 kere sürülmesi önerilir ve sürüldüğü esnada bebeğin problemli bölgesine hafifçe masaj uygulanması daha doğru görülür.