Tüm cilt tiplerine uygun, cilt sorunlarını sakinleştirici ve cilt sağlığını koruyacak bir ürün olarak kabul edilen Sudocrem destekleyici bir ürün olarak karşımıza çıkar. Özellikle bebeklerde oluşmuş pişik vb. cilt problemlerinde oldukça etkili bir ürün olduğu için annelerin güvenle kullandığı bir ürün olan Sudocrem, aynı zamanda yetişkinlerin yaşamış olduğu cilt problemlerinde de kısa sürede iyi ve sağlıklı sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

Hassas ciltlerin cilt sorunları konusunda zorluklar yaşadığı da bilindiğinden, bu ürün içeriği sayesinde hassas ciltlerde dahi tam koruma ve iyileşme sağlaması amacıyla doğal ve etkili içeriklerle üretilmektedir. Sivilce, kuruluk, tahriş vb. sorunlar yaşayan yetişkinlerin de gönül rahatlığıyla kullanabileceği bu ürün, sorunlu bölgeyi daha fazla sorunlu halde bırakmadan kısa sürede iyileştirebilmektedir.

İçeriğinde var olan (%15-%25 değerleri arasında) çinko oksit sayesinde hem bebek cildine hem de yetişkin cildine güvenle kullanılabilen Sudocrem, cilt bakım kremi alanında doğal içeriği ve etkili çözüm özelliği ile oldukça fazla kullanım oranına sahiptir.

Markafarma.com olarak bizler de Sudocrem gibi faydalı ve kaliteli içerikli pek çok kremi sitemizde oldukça uygun fiyat performanslarıyla sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bebek bakımı ve yetişkin cilt bakımı konusunda beğeneceğiniz pek çok farklı içerikteki kremi sitemiz üzerinden inceleyebilir ve kısa sürede temin edebilirsiniz.

Sudocrem Hangi Sorunlar İçin Kullanılabilir?

Bebeklerde ve yetişkinlerde benzer sorunlar için kullanılabilmektedir. Bebekler için kullanımı söz konusu olduğunda, genel olarak bebeklerde bezden vb. nedenlerden kaynaklanan pişik sorunlarının giderilmesinde faydalanıldığını söylemek mümkündür. Kızarıklığın, tahrişin, pişik sorununun oluştuğu cilt bölgesine ince bir şekilde sürülerek sorunun ortadan kaldırılması sağlanır.

Yetişkinler için kullanımında ise yine bebeklerdeki gibi tahriş, pişik, kızarıklık sorunlarında faydalarından yararlanıldığı gibi aynı zamanda göğüs uçlarında oluşan bakım ihtiyacı için de güvenle uygulanabildiği söylenebilir. Bununla birlikte Sudocrem sivilce sorunları için de oldukça başarılı bir kurtarıcı üründür.

Sivilceli bölgelerdeki lekelenmeyi, kızarıklığı, yaygın sivilce oluşumunu kullanımından itibaren birkaç gün içerisinde ciddi olarak azaltmaktadır. Sivilcelerden kaynaklanan cilt lekeleri, güneşten kaynaklanan cilt lekeleri ve diğer sorunlardan sonra ciltte kalan lekelenme hasarları için de sorunu ortadan kaldıracak doğal bir içerik olarak söz edilebilen bu krem, az önce bahsetmiş olduğumuz Çinko içeriği sayesinde iyi bir bakım ve onarım sağlamaktadır. Bunun dışında uçuk, egzama, hafif düzeyli cilt yaraları gibi sorunlarla da baş etme sürecinde Sudocrem’den faydalanılabilmektedir.

Son olarak yaşlılar üzerinde de kullanım kolaylığı bulunan bu krem, yaşlıların derilerinde hareketsizlik vb. nedenlerden dolayı oluşan yatak yaralarında etkili bir ürün olarak iyileştirici özelliklerini göstermektedir. Bu tip kişilerin vücudunda oluşan kaşıntı yaralarında, soyulmalarda, döküntü sorunlarında hızlı ve doğal tedavi için tercih edilen başlıca ürünler arasında kabul görmektedir.

Sudokrem Nasıl Kullanılmalıdır?

Genel olarak bebek bakım kremi olarak tercih edilse de yetişkin cilt sorunları için de sıklıkla başvurulan Sudocrem’in her iki durumda da uygulama konusunda dikkat edilmesi gereken hususları bulunmaktadır.

İlk olarak bebeklere uygulama esasından bahsedersek, pişik sorunları için kullanılırken öncelikle bebeklerin pişikli bölgesinin steril edilmiş ve kuru olduğundan emin olunmalıdır. Aynı şekilde sterilize edilmiş ellerinizde bebeğinizin pişikli bölgesine parmağınızın ucuna az miktarda sürdüğünüz Sudocrem’i hafif şekilde yayarak masaj yaparak cilde yedirmeniz gerekmektedir. Bebeğinizin cildi hassas yapıda ise asla bastırmadan, belli belirsiz dairesel hareketlerle sürmeniz yeterli olacaktır. Eğer ki sürdükten sonra hala beyaz bir kalıntı görüyorsanız, bunun anlamı kremi fazla kaçırdığınızdır. Bu gibi durumlarda fazlalığı sorunlu bölgenin üzerinden temiz bir bez ya da peçete yardımıyla temizlemeniz yeterlidir.

Yetişkin kullanımlarında ise ister yüzde, ister vücudun diğer sorunlu cilt bölgelerinde kullanılması uygundur. Sivilceli bölgede, sivilce izleri kalmış bölgede ya da cilt lekelerinin olduğu bölgede tıpkı bebeklere uyguladığımız gibi az bir miktardaki kremi bu alanlara yavaşça masaj yaparak sürmemiz yeterli olacaktır. Tüm yüze uygulandığında genelde gözenek tıkayıcı etkisi bulunduğundan ekstra sivilce oluşumu ihtimali ortaya çıkacağından, sadece sorunlu bölgenin üzerine uygulanması gerektiği göz önünde bulundurulmalıdır.