Lansinoh Süt Sağma;

Bebekler için anne sütü özellikle ilk altı ay boyunca ana besin maddesi olma özelliği taşımaktadır. Bebeğin vücudunun bağışıklık sistemini güçlendiren, bebeği hastalıklardan koruyan ve bebeğin hastalıklara karşı savunacak güçlü bir vücudunun olmasını sağlayan en büyük etken anne sütü olmaktadır. Bazı özel durumlarda ve sağlık sorunları nedeni ile anne, bebeğini emzirme zorluğu çekebilmektedir ya da bebek emme sorunu yaşayabilmektedir. Bu gibi durumlar için gelişen teknoloji ile birlikte birçok teknolojik çözüm üretilmiştir ancak bu çözümler arasında en fazla kullanılan, en sağlıklı ve hem anneye hem de bebeğe en uygun yöntem Lansinoh elektrikli süt sağma pompası olmaktadır.

Lansinoh Süt Sağma Makinası
Lansinoh Süt Sağma Makinası

Üstün teknolojik yöntemler ile üretilen bu süt sağma makinesi üretildiği günden bu yana hem annelerin hem de bebeklerin adeta kurtarıcısı olmaktadır. Son teknoloji ile üretilen Lansinoh süt sağma makinası elektrikli olması sayesinde süt sağma sürecinde anneyi yormazken aynı zamanda bebeğin de anne sütünü hem rahat hem de kolay bir şekilde alarak beslenmesini sağlamaktadır.

Süt Sağmak Artık Yorucu ve Zor Değil

Elektrik sayesinde anneleri yormadan çalışan Lansinoh süt sağma makinesi, rahat taşınması ve kolay kullanılması için hafif ve ergonomik bir tasarıma sahip olmaktadır. Bebeğin emiş gücüne uygun bir şekilde üretilen anne süt sağma makinesi, annelere rahat süt sağma imkanı sunmaktadır. İki farklı özelliği olan bu muhteşem ürün, hem uyarı yaparak hem de sağım derecesi ayarı yapmaktadır.

Uyarı ayarında anne sütünün gelmesini ve akmasını sağlarken sağım ayarında ise önce yavaş ayarda sonrasında ise güçlü vakum ayarı ile anne sütünün çıkmasına ortam hazırlamaktadır. Böylece süt sağma sırasında annenin canı yanma riski ortadan kalkarken bebeğin anne sütü alma süreci de oldukça kolay ve başarılı olmaktadır.

Lansinoh Elektrikli Süt Sağma Pompasının Özellikleri

Elektrikle çalışan Lansinoh süt sağma pompası aynı zamanda elektriğin olmadığı durumlarda kalem pil ile de çalışarak kullanım kolaylığını iki katına çıkarmaktadır. BPA ve BPS içermeyen süt sağma pompası bu özelliği sayesinde anne sütü açısından sağlıklı olan ürün malzemelerinden üretilmektedir. Uyarı ve sağım olmak üzere iki kademeli çalışma sistemi olan süt sağma pompası, üzerinde bulunan led gösterge ekranı sayesinde anneye süt sağım işleminin hangi kademe yapıldığını da göstermektedir.

Lansinoh Elektrikli Süt Sağma

Silikon göğüs yastığı bölümü ile can acıtmayan, ergonomik ve kolay kullanımlı bir ürün olan Lansinoh süt sağma pompasının aynı zamanda kapama diskleri saklama şişelerinin kapağı olarak da işlev görmektedir. Bununla birlikte Yavaş akış gücü sağlayan Lansinoh emziği de annelerin işini kolaylaştırırken sağılan sütün alındığı şişenin de hava ile temas etmemesi sayesinde anne sütünün hava ile temasını engelleyerek ilk tazelikte bebeğe ulaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca Lansinoh süt sağma pompası hem kurulum bakımından hem de temizlik bakımından oldukça kolay kullanımlı bir üründür.

Anne süt sağma makinası ile ilgili diğer ürünlerimiz;

avent süt sağma makinası
chicco süt sağma makinası
manuel süt sağma makinası
philips avent elektrikli süt pompası