Yaz aylarında bebekler ve çocuklar için kurtarıcı bir ürün olan Sebamed çocuk güneş kremi, hassas ve korunmaya muhtaç çocuk ciltleri için müthiş koruma sağlayarak yaz aylarında ailelerin çocukların cilt bakımı ve koruması için başvurduğu ilk ürünlerden biri haline gelmiştir. Bebeklerin ve çocukların gelişim dönemlerinde mutlaka güneş ışığı almaya ihtiyaçları vardır.

Özellikle yaz aylarında gidilen tatillerde çocukların güneş altında geçirdikleri zamanlar kendilerine D vitamini açısından fayda sağlasa da kontrol altına alınması gereken süreler ve alınması gereken önlemlerden söz edilebilir. Bunun nedeni, fazlaca maruz kalınan güneş ışığının yetişkinlerde dahi ten hassasiyeti yarattığı bilindiğinden çocuklarda ve bebeklerde ekstra problem oluşturabileceğidir.

Bu tip durumlarda çocuklara içeriği doğal, koruyuculuğu yüksek kremler sürerek belirli saatlerde belirli süreler kapsamında güneş ışığına çıkma imkanı yaratılırsa herhangi bir sorunun kolay kolay oluşmayacağı söylenebilir. Ancak teni daha da hassas, hatta güneş alerjisi sorunu olan çocukları da göz önünde bulundurursak oldukça sıkı önlemlerle bu durumun atlatılabileceği de bilinmektedir.

Çocuklar İçin Koruyucu Sebamed Güneş Kremi

Çocuklar için güneş kremi ihtiyaçlarında her anlamda yüksek yeterlilik sağlayan Sebamed, hem çocukların yaz mevsiminde alacakları güneş ışınları sayesinde kemik gelişimlerine ve D vitamini üretimlerine fayda sağladığı gibi aynı zamanda yüksek faktör koruyuculuğu ile tenlerinin güneş ışınlarının zararlı yönlerinden uzak kalmalarını sağlamaktadır. Aynı zamanda içerik olarak zararlı kimyasal da içermeyen bu güneş kremi, koruyuculuk sağlarken içerdiği kimyasallar nedeniyle tene zarar veren diğer bebek güneş kremlerinden de açık ara farkını ortaya koymaktadır.

Güneş altında denize giren, kumsalda oynayan, öğle uykusuna dalan çocukların tenine değen güneş ışınlarını yansıtarak zararlı etmenlerden uzak kalınmasını sağlayan Sebamed güneş kremi, cildin hassaslığına da zarar vermeyerek teni adeta koruyucu bir kalkan gibi sararak ailelerin güvenilir koruyucu ürünü olma özelliğini başarıyla taşımaktadır.

Sebamed Çocuk Güneş Kremi Özellikleri

  • Güneşin cilt üzerinde yarattığı pigmentasyon oluşumlarına karşı çocukların cildini korur.
  • İçeriğindeki hücre yenileyici Provitamin B5 ve yumuşatıcı ve koruyucu Vitamin E içerikleri sayesinde cilt üzerinde çok yüksek koruma sağlar.
  • “Hydro-fructol” denilen yoğun nemlendirme özelliği sayesinde hem bebeklerde hem de çocuklarda cilt elastikiyetinin korunmasına yardımcı olur.
  • Ph değeri 5.5 olan bu krem, cildin doğal nemini de muhafaza eder.
  • Oldukça kolay sürülen Sebamed çocuk güneş kremi, yapış yapış bir his bırakmaz. Aynı zamanda cilt üzerinde beyaz kalıntılar da yaratmadığı bilinmektedir.
  • İçeriğine hiçbir şekilde alkol, zararlı yağ vb. ürünler içermez.