Bebeklerin sağlıklı bir şekilde beslenebilmesi için ihtiyaç duyulan bebek mamaları ve devam sütü arasında Aptamil en başarılı markalardan bir tanesidir. Bebek gelişiminin anne ve babalar için önemi ne ise, marka da aynı şekilde bebeklerin sağlığına aynı özveriyi göstererek en iyi ve en kaliteli mamaları, devam sütlerini üretmeye devam etmektedir.

Normal şartlarda bebeklerin annelerinden aldıkları anne sütü, gelişimleri ve yaşamsal fonksiyonları için en iyi vitamin ve mineral kaynağıdır. Bununla birlikte bu temel besin kaynağının yanında, bir süre sonra bebeklere takviye iyileştirici öğünler verilmekte ve faydalı gıdalar almaları sağlanmaktadır. Aynı zamanda bazı annelerin sütten kesilme durumu çok erken bir süreçte gerçekleştiğinden, bebeklerin ihtiyaç duydukları besinleri alabilmeleri için de bu tip ek gıdalara olan ihtiyaç ortaya çıkar.

Aptamil bebek maması devam sütü niteliğinde bir ürün olarak, doktorunuzun gözetiminde bebeğinize gönül rahatlığıyla yedirebileceğiniz bir ek gıdadır. İçerik olarak tıpkı anne sütünde olduğu gibi çok sayıda vitamin ve mineral barındıran bu mama, bebeğinizin bulunduğu ay ve yaş aralığına uygun olarak alması gereken tüm içerikleri barındırmaktadır. Aynı zamanda vücut sağlığını korumakta da etkili olan bu mama, bebeğinin beslenmesine önem veren her annenin deyimi yerindeyse koruyucu meleği olarak her zaman yanında bulunmaktadır.

Aptamil Mama Özellikleri

Aptamil yeni doğan ve gelişme sürecinde olan bebeklerin bağışıklığını güçlendiren bir içeriğe sahiptir. Normal şartlarda vücuttaki bağışıklık hücrelerinin yüzde yetmişi bağırsaklarda yer almakta ve bebekleri hastalık vb. durumlardan koruyan faydalı bakteriler de bağırsaklarda bulunduğundan Aptamil ürünleri içerdiği prebiyotik karışımlar ile bu faydalı bakterilerin gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Aptamil mamalarının üretiminde bağışıklık sistemine sağlanacak faydalar üretim tesislerinde 40 yılı aşkın süredir araştırıldığından, içerik geliştirilme kısmında uzmanların yaptıkları bu araştırmalardan oldukça faydalanılmaktadır. Bebeklerin sağlığına uygun bir içerik geliştirmek için oldukça yüksek kalite standartlarına sahip olunması gerektiğinden, bu standartlar en iyi teknolojilerle ortaya çıkartılmaya çalışılmaktadır.

Ürünün içeriği kadar saklanma koşulları da oldukça önemli olduğundan, Aptamil devam sütü mamalarının raflara konulduğu kutular da özel teknolojilerle üretilmektedir. Böylelikle hem daha hijyenik saklama koşulları elde edilebilmekte, hem kullanım konusunda pratiklik oluşmakta hem de ürünün raf ömrü boyunca en ufak bozulmaya maruz kalmadan saklanmasını sağlamaktadır.

Aptamil Mama Çeşitleri

Bebeklerin kaç aylık olduklarına göre değişen gıda ihtiyaçları, alınacak gıda takviyelerini de etkilemektedir. Bu sebepten Aptamil de 0-6 aylık bebekler, 6-9 aylık bebekler, 9-12 aylık ve +1 yaş aralığındaki bebekler için farklı dozajlarda içerikler barındıran Aptamil mama çeşitleri skalasını satışa sunmuştur. Aptamil 1, 2, 3 ve 4 bu saydığımız aylık sayıları birbirinden farklı olan bebeklere verilerek beslenmelerinin kusursuz bir şekilde tamamlanmaları sağlanır.

Genel olarak her 30 ml. Miktarındaki suya 1 ölçek Aptamil bebek mamaları koyularak tüketilmesi önerilen bu ürünlerin her şart ve koşulda mutlaka bebeğinizin doktoruna danışarak kullanılması gerekmektedir. Bebeklerin sağlığı doktor kontrolünde tutulmak zorunda olduğundan bu tip ürünlerin kullanımında da mutlak suretle doktor kontrolünde kalınması önerilir.