Bebek beslenmesi konusunda anne sütünden yararlanamayan ya da hekim önerisi doğrultusunda ek gıdaya ihtiyaç duyan bebekler Evolvia bebek mamasından güvenle yararlanabilmektedirler. İçeriğinde bebeklerin bünyesine zararlı hiçbir katkı maddesinin bulunmaması, bebek metabolizmasında anne sütünün sağladığı faydaları sağlayabilmesi gibi önemli ve değerli yönleri ile Evolvia marka mamalar piyasa genelinde bir çok mamanın önüne kalitesi ve tercih edilirliğiyle geçmiş durumdadır.

Evolvia bebek maması yeni doğan bebeklerin bünyelerinin son derece yüksek hassasiyetli olması durumunu göz önünde bulundurarak, içeriğinde tamamen bebeğin sağlığını koruyacak ve devam ettirecek ürünler içermektedir. Örnek verilecek olursa; içeriğinde hem doymamış hem de doymuş yağ asitleri, 13 farklı çeşit mineral, 13 farklı çeşit vitamin, protein içeriği, nükleotid içeriği, lif içeriği ve karbonhidrat gibi içerikler bulunmaktadır.

Normal şartlarda bebekler bu ihtiyaçlarının hepsini anne sütünden karşılayabilseler de, anne sütünün erken kesilmesi gereken durumlarda ya da hiç anne sütü alamadıklarında yeterli ve zararsız beslenebilmeleri için bu tip devam sütü ürünleri kullanmak mecburi hale gelmektedir. Ancak en hassas ve en yoğun şekilde beslenmeleri gereken yeni doğan süreçlerinde içeriğinde hiçbir zararlı katkı maddesi bulunmayan, alerji oluşmasını engelleyen, sindirim sistemlerine dost ve en önemlisi gelişimlerine destek olacak maddeler barındıran ek besinler kullanmaları gerekmektedir. Evolvia NutriPRO tam olarak bebeklerin bu ihtiyaçlarını giderebilecek bir üründür.

Evolvia Devam Sütü Nasıl Kullanılmalıdır?

Evolvia markasının çıkarmış olduğu NutriPRO 1, NutriPRO 2 ve NutriPRO 3 numaraları bulunan ek gıdalar bebeklerin aylık sürelerine göre değişiklik göstermektedir. Bunun anlamı 1 numaralı NutriPRO 0-6 aylık bebekler için kullanılmalı, 2 numaralı NutriPRO 6-12 aylık bebekler için kullanılmalı ve 3 numaralı NutriPRO 12 ay ve sonrası bebekler için kullanılmalı şeklindedir.

Verilecek ürün dozajı kesinlikle ve kesinlikle bebeğinizin doktoruna danışarak belirlenmelidir. Uygun dozajdan fazla ya da eksik şekilde vermiş olduğunuz Evolvia toz süt bebeğinizin sağlığı için istenmeyen durumlar ortaya çıkmasına neden olabilir. Ortalama olarak bebek doktorlarının ve konuyla ilgili bebek beslenme uzmanlarının ortak görüşü, her 30 ml’lik suya 1 kaşık toz bebek maması eklenmesi şeklindedir.

Tekrar ve tekrar belirtilmesi gerekir ki söylenilen dozajlar bebeğinizin kendi doktorunun sizlere önerdiği miktarlarda olmalıdır. Günlük kullanım sıklığı, haftalık kullanım dozajları bebeğin gelişimi için mutlak surette artması gerektiğinden Evolvia kullanımında bir uzmana danışmanız en doğru hareket olacaktır.