Hızlı kilo alıp vermek, hamilelik sürecinde ciltte oluşan fizyolojik durumlar sonrasında selülit ve çatlak görünümüne neden olarak hem cilt sağlığını hem de insanın kendine olan güvenini zedeleyici bir durumdur. Elancyl 1971 den beri selülit bakımında öncü firmadır. Selülit ve çatlaklara karşı kullanılan ürünler ayrı olduğu gibi vücudun farklı bölgeleri için de farklı mekanizmalar ile etki sağlanmakta olduğu için özel ürünler mevcuttur.

Elancyl ürünleri selulit

Selülit Karşıtı Bakımlar

Kafein ve sarmaşık içeren Elancyl Slimming Concentrate Gel ikili paketinde masaj başlığı hediyesiyle sunulan Elancyl Slimming Concentrate Gel 2 x 200 ml Özel Masaj Başlığı Hediye ile yağ oranında düşme, yeniden şekillenme sağlar. Ödem atmaya yardım eder. Uygulama başlığı ile duşta vücudunuz selülitlerden ve portakal kabuğu görüntüsünden arınsın. Duştayken ıslak vücudunuzun selülitli bölgelerine fizyoterapistlerin önerdiği masaj yöntemleri ile uygulayınız.

10 yıllık bir araştırmanın sonucu olan 3 boyutlu kafein kompleksine sahip Elancyl Slim Design 200 ml bağ dokudaki pürüzlere karşı etki gösterir. Basen, kalça ve bacak bölgelerinize masaj halinde uygulayarak 10 günde portakal kabuğu görünümünde belirgin azalmayı hissedin. Selülitlere karşı bir devrim olan 3 boyutlu kafein komplekse ve yağ stoğunu azaltırken elastikiyeti artırıcı bileşenlere sahiptir.

Gece boyu cilt metabolizmasını harekete geçiren, yoğun bir gece bakımı uygulamak isterseniz, Elancyl Slim Design Night 200 ml kalça basen ve selülit bölgesi için kutu içindeki yer alan şekilde masaj yaparak uygulayın. GP4G deniz biyoteknolojisi ile üretilmiş olup, gece boyu yağ parçalanmasını uyarır. Elma ağacı ekstresi ve sichuan biberi yeniden selülit oluşumunu önler.

Hem selülit hem çatlaklarla aynı anda savaşan Elancyl Slim Design Slimming Oil 150 ml bifazik forma sahiptir. Kullanan 10 kadından 9’unun tavsiye etmektedir. Sarmaşık özleriyle sıkılık sağlarken, kafein yağ stoğu üzerine etki gösterir. Ketencik yağı cildinize elastikiyet kazandırmaya çalışır. Çuha çiçeği yağı yeniden yapılandırıcı etkiye sahiptir.

Bel ve Karın Bölgesinde Selülitler Artık Dert Değil

Karın ve bel bölgesine yoğunlaşan Elancyl Slim Design Flat Stomach 150 ml yer stoğu üzerine gücünü kafein ve cecropia aktiflerinden alır. Ksantolin ise yeniden tekrarlanmasının önüne geçer.

Elancyl Ürünleri İle Sıkılaşın!

C vitamini ve sarmaşık ekstresi içeren Elancyl Firming Body Cream 200 ml kolajen ve elastin liflerini uyarır ve bu sayede, elastik esnek ve doğal sıkı bir cilt yaratır. Cildin sıkılığını yeniden kazandırır. Kolayca emilen ince dokulu ve yapışıklık hissi bırakmayan bu vücut kremiyle sıkılık kazanırken, kadifemsi bir his bırakır.

Hafif ve hoş kokularıyla profesyonel Elancyl kullandıktan sonra mükemmel hissettirir. Elancyl tarafından geliştirilen masaj yöntemlerine uygun kullanımda ortaya çıkan sonuç mükemmel olacaktır.