Sebamed güneş kremi yaz aylarında birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir krem olarak karşımıza çıkıyor. Yapısında barındırdığı etken maddeler ile güneşe karşı koruma sağlayan bu krem sayesinde güneş yanıklarından eser kalmıyor. İnternette ufak bir araştırma yapıldıktan sonra bu kremlerin ne kadar faydalı olduğu hemen göze çarpıyor. Yaz aylarında güneş ışınları çok dik bir açı ile vücudumuza sık şekilde gelebiliyor. Bunun sonucunda ise vücudumuzda çeşitli doku hasarları oluşuyor. Bunun önüne geçmek için güneş kremi kullanmak büyük önem taşıyor. Sebamed Güneş Kremi bu anlamda büyük yardım sağlayan bir ürün oluyor. Sıcak yaz günlerinin sızısız geçmesi için tavsiye edilen ürünler arasında yer alan bu krem ile artık daha eğlenceli yaz günleri geçirmek mümkün oluyor.

Sebamed Güneş Kremi 50 Faktör Nedir?

Kremin sonuna eklenen faktör eki daha etkili olduğu anlamına geliyor. Sebamed kreminin 50 faktör olan versiyonu da yanıklara karşı daha etkili bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Fakat fark çok da fazla olmayabiliyor. Normal bir güneş kremi yüzde 90 koruma sağlarken bu kremler yüzde 97 oranında koruma sağlıyor. Bu kremler ek olarak güneş sonucu oluşacak lekelerin de önüne geçiyor. Küçük bir araştırma yapılınca sebamed güneş kremi 50 faktör 50 TL gibi rakamlara bulunabiliyor. Bu ise sıcak yaz günlerinde güneşten korunmak için çok da büyük paralar olarak göze çarpmıyor.

Sebamed Güneş Kremi 50 Faktör Nedir

Yaz Aylarında Neden Güneş Kremi Kullanmak Gerekiyor?

Yaz aylarında güneş oldukça etkili bir biçimde yüze çarpıyor. Bunun sebebi ise güneşin açılarının daha dik gelmeye başlaması ve bulutların yaz ayı gelince artık ortada olmamasından kaynaklanıyor. Güneş bu kadar şiddetli olunca hassas ciltlerin zarar görmesi de kaçınılmaz oluyor. Bu anlamda dikkatli olunması gerekiyor. Güneş kremleri kullanılmadan sahil vb. mekânlarda bulunmak büyük sıkıntılar doğuracaktır. Bunu önlemek için ve özellikle bebeklerin cildini korumak için sebamed bebek güneş kremi kullanılabilir. Bu krem hem güneşe karşı koruyacak hem de minik bedenlerin tenlerine zarar vermeyecek bir üründür.

Sebamed  Güneş Kremi Bebekler İçin Önem Taşıyor

Bebeklerin yaz aylarında güneş alması gerekiyor. Güneş sayesinde kemik gelişimleri daha iyi düzeyde oluyor. Kemik gelişimlerinin artması, D vitamini üretiminin iyi bir düzeye gelmesi gibi durumlar için sebamed güneş koruyucu kullanılması büyük önem taşıyor. Bu kremler ile hem güneşten korunma sağlanıp hem de kimyasal maddelerin az olması sebebiyle daha az zarar görerek bu işlem sağlanabilir. Bu kremler teni bir örtü gibi sarıyor. Sonrasında ise güneş tene değdiği zaman onu yansıtıyor. Bu sayede tenin herhangi bir güneş ışığına maruz kalmasını ve zararlı etkilerini çekmesini engelliyor. Bu kremler yaz aylarında sıklıkla kullanılıyor. Bunun sebebi ise bahsedilen faydalar olarak karşımıza çıkıyor. Bol bol bu kremler kullanılabilir ve yaz ayları ağrısız sızısız atlatılabilir.