Yaz aylarının yaklaştığı bu dönemlerde kaliteli bir güneş kremi bulmak zor olabiliyor. Kaliteli güneş kreminin en büyük artısı ilerleyen zamanlarda cilt sorunlarına yol açmıyor ve görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Bu gibi sorunların yaşanmaması için özellikle çok tavsiye edilen Mustela güneş kremi kullanmak büyük önem taşıyor. Bu krem yaz aylarında güneşe maruz kalınca zarar gören tenlerin artık geride kalmasına olanak tanıyor. Yapısında bulunan etken maddeler sayesinde gün ışığından koruma sağlıyor. Yaz aylarının en büyük sorunu olan yanıklar bu güneş kremleri ile ortadan kaldırılabiliyor.

Mustela Güneş Kremi 50 Faktör

Mustela Güneş Kremi Nedir?

Mustela güneş kremi içerdiği etken maddeler sayesinde cilde zarar vermeden cildi saran, ten üzerinde bir tabaka oluşturarak bu tabaka yardımıyla gelen zararlı güneş ışınlarını deriden uzaklaştıran bir üründür. Farklı ölçüleri bulunur. İnternette birçok çevrimiçi alışveriş sitesinde bu ürünü bulmak mümkündür. Sağladığı faydalardan birincisi güneş ışığı nedeniyle oluşacak yanıkların engellenmesidir. İkinci faydası ise güneşin yaydığı radyasyon sebebiyle ilerleyen dönemlerde fazla güneşe maruz kalma olayından ötürü oluşacak cilt kanserinin önüne geçmesidir. 50 TL ile 100 TL arasında fiyatları değişen bu ana iki faydası sayesinde çok tercih edilen bir ürün olmuştur. Fiyatın bu kadar değişken olması sahip olduğu gramajlardan kaynaklanmaktadır. 200 ML olan ürünü 60 TL’ye bulmak mümkündür. Bu krem sayesinde güneşin zararlı ışınları artık zararlı olmayacak ve güneşten en iyi şekilde faydalanmak mümkün olacaktır.

Mustela Bebek Güneş Kremi 

Bebekler yaz aylarında sıcaktan ve güneşten çok etkilenirler. Özellikle eklem yerlerinde oluşan sıcak izleri, yaralar bebekleri huzursuz edebilir. Ayrıca güneşten faydalanmaları gereken bebeklerin faydalı diye direk güneşe maruz bırakılması da güneşten zarar görmelerine sebep olacaktır. Tam da bu noktada devreye giren Mustela bebek güneş kremi bebeklerin tenine uygun olarak tasarlanmıştır. Sıcak yaz aylarında güneşten en iyi şekilde faydalanmalarını sağlayan bu krem, bebeklerin herhangi bir kimyasala maruz kalmasına da imkan vermeyecektir. Birçok anne bu kremi kullanarak bebeğini zararlı güneş ışınlarından korumaktadır.

Mustela Güneş Kremi 50 Faktör İle Daha İyi Koruma

Bu kremin farklı türleri de bulunuyor. Bu türlerden birisi Mustela güneş kremi 50 faktör olarak karşımıza çıkıyor. Bu ürün içeriğinde farklı etken maddeler de barındırıyor. 50+ faktör olan ürünlerin de göze çarpması mümkündür. Bu rakam arttıkça ürünün etkisi de otomatik olarak artıyor. 30 faktör olan ürünlere göre daha etkili olan bu ürün sayesinde yaz ayları daha çekilir bir duruma gelebiliyor. Dikkat edilmesi gereken nokta orijinal ürün olmalıdır. Bu ürünler orijinal olmadığı sürece cilde yeterli sağlığı ve faydayı veremeyecektir. Faydadan çok zarara sebebiyet verecek bu ürünlerden uzak durmak her zaman daha faydalı ve işe yarar bir işlem olacaktır.