Incia aroma terapi yağları %100 doğal içerikli aromatik uçucu yağlardan oluşmaktadır. Çeşitli sorunlarınıza çözümler getiren bu aromatik yağlarla baş ağrısı, stres gibi zihinsel sorunlarınızı kısa sürede çözebilirsiniz.

Güne enerjik bir başlangıç yapmak tüm gününüzün seyrini etkilemektedir. Bu amaçla Incia Aromaterapi  Gün Doğarken Aromatik Yağ kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan okaliptüs ve biberiyenin canlandırıcı etkisini hissederek, enerjinizi yenileyerek güne başlayabilirsiniz. Kış ayları hasta olmaya daha elverişli olduğumuz aylardır. Incia Aromaterapi Kış Kalkanı Aromatik Yağ ile kış aylarında bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz.

Migrenden şikayetçiyseniz baş ağrılarınızı gidermek Incia Aromaterra baştan sona iyilik aromatik yağı ile çok kolaydır. Özellikle yüzde çıkan sivilce ve lekeler kötü bir görünüme neden olmaktadır. Sivilceleriniz çıkmadan önlem alarak pürüzsüz cildinizi muhafaza edebilirsiniz. Incia Aromaterra Kusursuz Güzellik Yağı cilt hücrelerinizi yenileyerek sivilce oluşumunu önler. Incia’da egzama ve atopik dermatit hastalığı nedeniyle cildinde kuruma yaşayanlara uygun bir yağ da var! Incia Aromaterra Rahatlatıcı Bir Dokunuş Aromatik Yağ ile egzama ve sedef hastalığı nedeniyle oluşan kaşıntılarınızı hafifletebilirsiniz.

Yoğun iş temposu ve çevresel faktörlerin etkisiyle meydana gelen zihinsel yorulmalar için Incia Aromaterra Derin Bir Nefes Aromatik Yağ kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan portakal, mandalina ve turunç yağları ile enerjiniz yükselirken aynı zamanda zihinsel olarak da rahatlamış hissedersiniz.

Çeşitli nedenlerden dolayı uyku problemi yaşıyorsanız, sabahları yorgun kalkıyorsanız bu durum gün içerisindeki performansınızı olumsuz etkiler. Rahat ve deliksiz bir uyku uyumak için Incia Aromaterra İyi Uykular Aromatik Yağ kullanabilirsiniz. Uykunuzu getirmek için özel olarak formüle edilen bu yağ içerisinde melez lavanta yağı bulunmaktadır. Bu sayede vücudunuzdaki stresten kurtularak rahatlayabilirsiniz.

Önemli sınavlar ve projelere hazırlanırken hafızanızı diri tutmanız önemlidir. Incia Aromatera Hayata Odaklan Aromatik Yağ hafızanızı ve zihinsel odaklanma yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olur. Gün içerisinde koklayarak kullanabileceğiniz bu aromatik yağın ferah kokusu stresinizle başa çıkmanıza da yardımcı olacaktır.

Gençleştirici Incia Aromatik Yağlar

Yaş ilerledikçe yüzde ve vücutta kırışıklıklar meydana gelmektedir. Ancak önceden önlem almanız kırışıklık oluşumunu, ciltte sarkmaların meydana gelmesini önleyebilir. Incia Aromaterra Gençlik Kodu Aromatik Yağ ile cildinizi yaş, güneş ve çevresel etkilerden koruyarak, kırışıklık oluşumunu en aza indirebilirsiniz.

Incia Aromatik yağlarını bebekleriniz için de güvenle kullanabilirsiniz. Gaz sancısı olan bebekler huzursuz olarak ağlamakta ve uyku uyumamaktadır. Tamamen saf ve doğal uçucu yağlardan oluşan Incia Aromaterra Bebek Aromatik Yağ kullanarak bebeğinizin gaz sancılarını kolaylıkla giderebilirsiniz. İçerisinde bulunan misk ada çayı yağı yardımıyla bebeğiniz kolayca gazını çıkararak, huzurlu bir uykuya dalabilir.

Incia Aromaterra Ürünlerini Sitemizden inceleyebilirsiniz:

https://www.markafarma.com/incia-aromaterra-derin-bir-nefes-aromatik-yag

https://www.markafarma.com/incia-aromaterra-kusursuz-guzellik-aromatik-yag

https://www.markafarma.com/incia-aromaterra-genclik-kodu-aromatik-yag