Bebekler için en iyi besin elbette anne sütüdür. Doktorlar ve uzmanlar bu konuyla alakalı olarak ilk altı ay sadece anne sütünün öneminden bahsederler. Ancak kimi zaman anne sütü yetersiz kalabilir ya da annenin sütü olmayabilir. Böyle durumlarda bebeklerin gelişimleri için geliştirilmiş olan ve anne sütüne en yakın içerikte olacak şekilde hazırlanan mamalar kullanılır. Bu noktada bebeklerin yeterli ve gerektiği şekilde beslenmesi önem taşır. Golden Goat mama, klinik açıdan değerlendirmesi yapılmış olan, tam yağlı keçi sütünden üretilen ve yumuşak bir tada sahip olan bir mamadır.

golden goat

Golden Goat Mama Özellikleri

Golden Goat mama kullanılan bebelerde kilo artışı gözlemlenmiştir. Ancak bu elbette tek kıstas değildir. Çünkü bir mama için en önemli özellik, bebek için gerekli olan vitaminleri ve besin değerlerini sağlamasıdır. Golden Goat mama, bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi için gerekli olan vitamin, mineral ve mikro besinlerle desteklenmiş olan bir mamadır. Gelişme dönemi için gerekli olan besinlerin alımının sağlanmasında etkili rol oynar.

Golden Goat keçi devam sütünde zengin kalsiyum ve vitamin içeriği bulunmaktadır. Keçi sütün yağ asidi ve protein kaynağı olmakla birlikte diğer besin öğelerinin de kaynağıdır. Golden Goat mamanın sindirimi de oldukça kolaydır. Bu sayede bir bebeğin beslenmesinde, ihtiyaç duyulan şeyler başarıyla sağlanmaktadır. Bebekler doğru bir şekilde beslenildiği zaman Golden Goat mama ile kilo almaları mümkündür. Ancak bebeklerin ne zaman mama kullanacakları ne kadar ölçüyle mamaya başlayacakları ve nasıl devam edecekleri ile ilgili bilgiler mutlaka çocuk doktorundan alınmalıdır. Ayrıca mama hazırlığında da mutlaka mama kullanım talimatları okunmalı ve bu bilgilere göre hareket edilmelidir.

Golden Goat mama ile ilgili diğer ürünlerimiz aşağıda yer almaktadır.

Golden goat 1 

Golden goat 2