Bioderma Photoderm ürünleri

Hepinizin amacı güzel kusursuz ve sağlıklı ciltlere sahip olmaktır. Söz konusu güzellik olduğunda özellikle hanımlar birbirinden ilginç yöntemlere başvururlar. Pürüzsüz canlı ve dolgun ciltlere sahip olmak belki de onlar için en büyük mirastır. Bu alanda Kozmetik endüstrisi de durdurak demeden yeni cilt bakım ürünleri üretiyor. Bioderma markası da cilt sorunlarınızı gidermek için birbirinden farklı ve etkili cilt bakım ürünlerini klinik testlerden geçirip özel maddeler ile formüle edip, kullanıma hazır ediyor. Bioderma Photoderm cilt bakım ürünlerini cilt tipine göre geliştirilen cilt bakım ürünleri her türlü cilt sorularınıza etkili çözümler sunmaktadır. İşte Bioderma Photoderm markasının üretmiş olduğu cilt bakım ürünleri ve etkileri…

Bioderma Photoderm Sensitive SPF50+ 100 ml Güneş Koruyucu

Photoderm Sensitive 100 ml güneş koruyucu krem cildinizi UVA ve UVB ışınlarına karşı güçlü ve üstün koruma sağlıyor. Ayrıca önceden güneş ışınlarından kaynaklanan cilt sorunlarının yeniden tekrarlanmasını engelliyor. Cilt hücrelerinin korunması, UVA ve UVB ışınlarından meydana gelen cilt iltihaplanmalarının da önüne geçiyor. Özel etkisi sayesinde cildinizin gözeneklerini açıp, cilde dolgunluk ve canlılık kazandırıyor.

Bioderma Photoderm Spot SPF50+ 30 ml

Sivilce, akne, güneş yanığı izi gibi cilt lekelerine karşı formüle edilen ürün, İçerdiği aktif bileşenleri sayesinde cilt lekelenmelerinin önüne geçer. Eşsiz UVA önleyici ve maksimum Anti UVB ile güneş ışınlarından kaynaklanan güneş yanıklarına da karşı güvenli koruma sağlar. Hassas ciltler için üretilmiş Photoderm Spot, yaşlanmadan meydana gelen kırışıklıkları ve ince çizgileri yok etmede de etkilidir. Renksiz ve yumuşak dokusu ile ciltte kolay emilerek, beyaz leke ya da yağlı tabaka bırakmaz.

Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF50+

Bioderma‘nın en yeni cilt bakım ürünlerinden biridir. Akışkan dokusu sayesinde cilt parlamalarının önüne geçer. Yağlı, hassas ve karma ciltler için özel olarak formüle edilen bu ürün, su bazlı güneş kremidir. Aşırı güneş ışığından kaynaklanan yaşlanmalara etkili çözümler sunup cilt hücrelerinin yenilenmesine olanak sağlar. Tüm cilt tipleri için özel formüle edilen ürünün içeriğinde sitrik asit, selüloz ve sodyum hidroksit gibi maddeler içerir. Hipoalerjenik olan bu ürün ciltteki gözenekleri açma özelliğine sahiptir.

Bioderma Photoderm Max Cream SPF50+ 40 ml ( Tinted Cream)

Bioderma Photoderm Max Cream SPF50+ 40 ml ( Tinted) normal ve aşırı kuru ciltlere özel güneş bakım kremidir. UVA ışınlarının cilde verdiği zararlara karşı savunma mekanizmasına sahip olan ürün aynı zamanda hücrelerin gördüğü hasarları da yok etmektedir. Güneş ışınlarına karşı toleransı düşük olan ciltler ve güneş ışınlarından kaynaklanan kırışıklıkları da yok etme özelliğine sahiptir. Renkli dokusu ve parfümsüz özelliği sayesinde kapatıcı özelliğine sahiptir. Güneş yanıklarına da karşı güvenli koruma sağlayan Bioderma Photoderm Max Cream SPF50+ 40 ml ( Tinted) suya dayanıklı olup hipoalerjeniktir. Kuru ciltlere güneşe çıkmadan önce kullanılabildiği gibi ciltte kalmasını engelleyen yüzme ve spor gibi etkinliklerden sonra da cilde istenildiğinde uygulanabilir.

Bioderma Photoderm AR SPF50+ 30 ml (Tinted Cream)

Ciltte dış etkenlerden meydana gelen cilt kızarıklıklarını engellemek için formüle edilmiş ürün, aynı zamanda bir güneş koruyucu özelliği taşır. UVB ve UVA ışınlarından kaynaklanan güneş yanıklarına karşı etkili koruma sağlar. Güneş ışınlarına karşı toleransı düşük olan ciltlerde meydana gelen reaksiyonlara kalıcı çözümler sunar. Cilt hücrelerine tam koruma sağlayıp UVA ışınlarından kaynaklı yaşlanmalarına da engel olur. Eriyen dokusu sayesinde ciltte yağlı tabaka bırakmaz. Açık ten rengi ile uyumlu olup cilt tonunu dengeler. Parfümsüz ve fotostabildir. Suya dayanıklı olan bu ürün aynı zamanda komedojenik bir ürün değildir.

Bioderma Photoderm Max Aquafluid Ürünleri İçin Tıklayınız.

Bioderma Photoderm Sensitive SPF50+ 100 ml   
Bioderma Photoderm Spot SPF50+ 30 ml
Bioderma Photoderm Max Cream SPF50+ 40 ml  
Bioderma Photoderm AR Spf 50+ Tinted Cream 30 ml