Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Bioderma Photoderm Serisi Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Oluyor!
08.05.2023

Bioderma Photoderm Serisi Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Oluyor!

Bioderma Photoderm Serisi Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Oluyor!

Yaz aylarında güneş şiddetini iyice artırıyor. Aslında aynı olan güneş ülkemizi daha etkili şekilde kavurmaya başlıyor. Bu sıcaklarda dikkat edilmesi gereken nokta ise güneş kremi kullanımı oluyor. Piyasada birçok marka bulunuyor. İyi markaları kullanmak hem beden sağlığını hem de maddiyatı koruyor. Sahte ürünlere yönelmek ve sırf ucuz olduğu için tercih etmek uzun dönem kullanımlarda büyük sorunlara yol açabilmektedir. Bu yüzden düşük fiyat yerine kaliteli ürünleri tercih etmek uzmanların bir numaralı tavsiyesi oluyor. Kaliteli ürün arayışında olanlara uzmanlar Bioderma'nın güneş kremlerini önermektedir. Buna benzer birçok kaliteli marka da bulunuyor. Fakat Bioderma ürünü daha az kimyasal içermesi sebebiyle birçok insan tarafından tercih edildiğini sölyebiliriz.

 

Güneş Kremi Kullanmak Sızılardan Kurtarıyor!

Güneş kremi yaz aylarındaki güneş yanıklarının bir numaralı düşmanıdır denilebilir. Güneş kremleri sürüldüğünde deri üzerinde bir tabaka oluşuyor. Bu tabaka gelen güneş ışınlarını yansıtıyor. Bu sayede zarar görmek de imkânsız bir duruma geliyor. Zarar görüp gece acı içinde kıvranmak yerine bu ürünlerin tercih edilmesi birçok uzman tarafından tavsiye ediliyor. Tavsiyeye kalmadan birçok insan zaten bu ürünleri kullanıyor. İçlerinde kaliteli ürünleri kullanmak ise diğer bir önemli nokta olarak karşımıza çıkıyor. Bioderma güneş koruyucu krem tam da bu noktada devreye giriyor. Fiyatlarının iyi oluşu ve ürünün az kimyasal içeriyor olması bu ürünü tercih sebebi yapıyor. Bu ürün özellik açısından incelendiğinde parfüm içermiyor. Suya dayanıklı olarak üretiliyor. Bu ise denize girecekler için büyük avantaj sağlıyor. Su, metil, glikol gibi bazı kimyasalları barındırıyor. Fakat bu kimyasallar zarardan çok fayda sağlıyor. Bu yüzden ön yargı ile yaklaşmamak gerekiyor.

 

Bioderma Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Öncelikle vücudun kuru olması gerekiyor. Kuru tene yeterli miktarda krem dökülmesi gerekiyor. Bu işlemin ardından iyice yedirilmesi de gerekiyor. Bir süre beklendikten sonra artık güneşe çıkmak kâbus olmaktan çıkıyor. Akşam yanık ve sızı şikâyeti olmaması için bu şekilde kremi kullanmak gerekiyor.

Bioderma güneş kremleri, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korumak için tasarlanmıştır. Bununla birlikte, doğru kullanılmazsa etkileri azalabilir veya tamamen ortadan kalkabilir. İşte Bioderma güneş kremi nasıl kullanılır, adım adım açıklaması:

  1. Yüzünüzü ve vücudunuzdaki tüm açık alanları temizleyin.

  2. Kullanacağınız güneş kremi ürününü iyice çalkalayın.

  3. Avucunuza küçük bir miktar krem alın ve yavaşça cildinize uygulayın.

  4. Cildinize uygulama sırasında özellikle güneşin yoğun olduğu bölgelere ve açık cilt alanlarına (yüz, boyun, kollar, bacaklar) dikkat edin.

  5. Güneş kremi ürünü cildinizde tamamen emilene kadar nazikçe masaj yapın.

  6. Güneşe maruz kaldıktan sonra, her 2 saatte bir veya terleme, yüzme veya havluyla silinme gibi nedenlerle güneş kremi ürününü yeniden uygulayın.

Bioderma güneş kremleri, hassas ciltler için de uygundur ve kullanmadan önce etiketi dikkatlice okuyunuz. Ayrıca, güneşten korunmak için güneş kremi kullanımı yanında, şapka, gözlük ve uzun giysiler gibi diğer önlemleri de almak önemlidir.

Bioderma Güneş Kremi Fiyatları

Bioderma phtoderm serisine ait ürünler, farklı cilt tipleri için farklı seçenekler sunar ve bu nedenle fiyatlar da ürüne ve boyutuna göre değişebilir. Bioderma Photoderm serisi, hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş ve genellikle 50-100 ml boyutunda sunulur. Bu serideki ürünlerin fiyatları ortalama olarak 180-500 TL arasında değişmektedir..

En Yeni Yazılarımız
Salisilik Asit Nedir ve Cilt Bakımında Neden Önemlidir?
Salisilik Asit Nedir ve Cilt Bakımında Neden Önemlidir?

Bu içeriğimizde salisilik asit hakkında detaylı bir rehber sunuyoruz. İçeriğimizde, salisilik asidin nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır gibi konular yer almaktadır. Ayrıca, salisilik asidin cilt tipine göre nasıl seçilmesi gerektiği, olası yan etkileri ve dikkat edilmesi gereken noktaları da ele aldık.

22.03.2024
Balık Yağının Sağlık Üzerindeki Etkileri
Balık Yağının Sağlık Üzerindeki Etkileri

Günlük yaşamın koşuşturması içinde, sağlıklı beslenme genellikle göz ardı edilir ve vücudumuzun ihtiyaç duyduğu önemli besin maddeleri alımı yetersiz kalabilir. 

20.03.2024
Diş Beyazlatma Ne Kadar Sağlıklı? Zararı Var mı?
Diş Beyazlatma Ne Kadar Sağlıklı? Zararı Var mı?

Günümüzde beyaz ve parlak dişlere sahip olmak, estetik görünümün yanı sıra özgüvenin artmasına da katkı sağlayan önemli bir faktördür.

23.10.2023
Bebek Mamalarının Zararları Var mı? Zararları Nedir?
Bebek Mamalarının Zararları Var mı? Zararları Nedir?

Anne ve Bebek

Bebek mamaları , anne sütünü yeterli alamayan bebekler için bir alternatiftir. Bebek gelişimi adına şüphesiz en önemli besin Anne sütü olmaktadır.

29.08.2023
Çocuğunuzun Okula Dönüş Kaygısını Giderme İpuçları ve Sağlıklı Yaşam Önerileri
Çocuğunuzun Okula Dönüş Kaygısını Giderme İpuçları ve Sağlıklı Yaşam Önerileri

Sağlıklı Yaşam

1Okula dönüş, çocuklar için heyecan verici bir zaman olabilir, ancak bazı çocuklar için kaygı verici bir deneyim haline gelebilir. Ebeveynler olarak, çocuklarınızın bu dönemi rahat ve güvende geçirmelerini sağlamak için neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz.

24.08.2023
Uykunun Evreleri Nedir, Uyku Kaç Evreden Oluşur?
Uykunun Evreleri Nedir, Uyku Kaç Evreden Oluşur?

Sağlıklı Yaşam

Günümüzde, uyku evreleri REM (Hızlı Göz Hareketi) ve Non-REM (NREM) uykusu olarak iki ana kategoriye ayrılır. Non-REM uykusu ise kendi içinde üç evreye ayrılır: N1, N2 ve N3 olarak bu uyku evrelerini sınıflandırabiliriz.

08.05.2023
Bioderma Photoderm Serisi Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Oluyor!
Bioderma Photoderm Serisi Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Oluyor!

Dermokozmetik Cilt Bakımı

Bioderma güneş kremleri, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi koruyan yüksek kaliteli ürünlerdir. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan Bioderma Photoderm serisini hemen oku!

08.05.2023
Uyku Sağlığı Nedir?
Uyku Sağlığı Nedir?

Sağlıklı Yaşam

Uyku sağlığı, vücudumuz ve zihnimiz için son derece önemli bir konudur. Sağlıklı bir uyku düzeni, zihinsel ve fiziksel sağlığımızı korumak ve geliştirmek için hayati önem taşır.

08.05.2023
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.